▏MER OM COLE RELATIONS▕

 

 Cole Relations hjälper dig att lämna ett starkt avtryck hos dina kunder, medarbetare eller hos din målgrupp. Genom event skapar vi unika möten och upplevelser där vi har en förkärlek till att arbeta med detaljer. Vi tycker att varje event borde vara så pass bra genomtänkt att det dessutom genererar PR. 
 

 
 


Inom PR skapar vi den uppmärksamhet ditt varumärke behöver i rätt forum. Att hitta samarbeten och smarta lösningar är triggande för oss och vi hjälper gärna till med personlig coachning när det behövs. Vi strävar efter publicitet exakt där din målgrupp finner sig i rätt situation och läge för att på ett positivt sett ta emot informationen som ni vill förmedla.

Inom event jobbar vi med allt från företagsevenemang, resor och seminarium. Vi erbjuder också klassisk PR såsom pressbearbetning, personlig coachning mm.


Caroline Cederroth Nylander är grundare av Cole Relations som funnits sen januari 2015. Innan dess drev hon CNL Relations med en vän i 2 år, jobbade som projektledare på Kelly and Pling i ett år, Produktionsledare/Projektledare på Lowe Brindfors i 9 år och innan dess som ekonomiansvarig/produktionsledare på Helium i 4 år. 

Kunder från tidigare anställningar; SEB, Vattenfall, Maria Nilsdotter, Tiger of Sweden, Saab, Posten, Electrolux, Femme Natural Boost, Folkoperan, Situation Sthlm, Yoggi Yalla, Swedbank, Swedish Match, Din Bil Stockholm Söder mfl. 

 

 
 

▏Fantastiskt att jobba med▕

VÅRA KUNDER
 

 


MAYLA
J.P MORGAN
PERNORD RICARD
NCC
TUNNELentre. ab
Årsnäs swimrun
Indie Bars
impact


NORRON AB
3KRONOR MEDIA
Addnature
Annonsdax
Minimedia
Ångaloppet
Swarco
Ötillö